Om oss

Nornebygg AS er et nystartet søsterselskap til Fjellbygg AS. Vi spesialiserer oss inn mot boligbygg og næring, og har som mål om å bli den foretrukne total-underentreprenør i Norge på betongarbeider. Vår lange erfaring fra bransjen og samarbeidspartnere i hele landet, skal gi deg den tryggheten du fortjener.

Vi har lang erfering innen bransjen, og har samarbeidspartnere i hele landet.
Vi utfører oppdrag over hele Norge.
Hovedkontoret er i Lyngdal.


Fjellbygg Norge as

Som søsterselskap til Fjellbygg as tar vi med oss en solid kompetanse og økonomi inn i vårt nystartede selskap. Fjellbygg har spesialisert seg innen bygg og anleggsarbeider på vanskelig tilgjengelige steder over hele landet. Vi bygger på fjelltopper, øyer, inne på vidda og ellers i avsidesliggende områder. Vi bygger på fjelltopper, øyer, inne på vidda og ellers i avsidesliggende områder - ofte mangler det vei og vi må benytte alternative transportmidler for å komme frem til anleggsplassen.

Synnergiene mellom Fjellbygg og Nornebygg skal ikke bare løfte Nornebygg opp og frem, men også ta Fjellbygg videre.

Fjellbygg er entreprenøren du trenger når utfordringen er stor - og gjerne der andre gir opp!

Les mer om Fjellbygg her

Nornebygg er godkjent leverandør i Startbank.

StartBank gjennomfører revisjon og kontrollerer at en rekke kvalitetsforhold er ivaretatt hos leverandørene. Det gjelder for eksempel gyldig skatteattest, skadeforsikring, firmaattest, HMS-erklæring m.m.